Public Relations News Website

امروز

سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

دکتر رضایی روانشناس و مدرس کارگاه در جمع اساتید، کارکنان و دانشجویان گفت: تكنولوژي امروز به وفور در زندگی بشر پدیدار شده و اولین هدف ساخت آن زندگی با سهولت انسان بوده است اما همین تکنولوژی مانند شمشيري دولبه در زندگي آدمي است که لبه تیز  و صدمات آن در جسم و روان مردم تاثیر بسیاری داشته است.

مدرس کارگاه  در طی این جلسه با بیان مراسمات سنتی خاص ایران و هر نقطه از جهان گفت: با وجود رادیو، تلویزیون، کامپیوتر، اینترنت، موبایل و شبکه های اجتماعی که هر روز با آنها سر و کار داریم دچار تجربیات بد نظیر تجربه سر درد ، بی خوابی ، استرس عدم تمرکز، بی حالی و کرختی، بی حوصلگی، دردهای نامشخص در جاهای مختلف بدن، گرفتگی های عضلانی، افسردگی، خواب آلودگی ، چاقی مفرط و ... شده ایم و می طلبد دوباره به سنت هایمان با تمام جنب و جوشها و خلاقیت هایش برگردیم که مراسم شب چله نیز یکی از آنهاست.

دکتر رضایی ادامه داد: بازي هاي رايانه اي هيچ وقت نبایدجاي بازي هاي سنتي را بگيرند چون علاوه بر عوارض دیگر، در بازي هاي رايانه اي تعهدي نيست و اصول اخلاقي وجود ندارد.

وی دیگر مشکلات استفاده از تکنولوژی های ارتباطی در ایران و دیگر کشورها را افزايش جرايم اينترنتي، ازدواج اينترنتي با عدم شناخت صحيح، عضويت در شبكه های مجازي و انزواي فردي، كاهش روابط بين زوجين، شكل گيري هويت مجازي، بي اطلاعي والدين از پشت پرده هاي مجازي، بلوغ زودرس و .... عنوان نمود و گفت باید از لبه جراحی و همیاری تکنولوژی ها آن هم به صورت معقول و منطقی بهره مند گردیم.

 

 

پربازدیدهای هفته اخیر

چند رسانه ای

با حضور بیش از 1000 دانشجو؛ مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ارومیه برگزار شد

با حضور بیش از 1500 دانشجو؛ گفت و گوی بی واسطه دانشجویان با سخنگوی دولت سیزدهم در دانشگاه ارومیه برگزار شد

گزارش جامع سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان آذربایجان غربی

رقابت 69956 داوطلب کنکور سراسری 1401 در آذربایجان غربی (+فیلم)

دهمین گردهمایی سالانه روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه ارومیه (+فیلم)

گلهای بهاری زینت بخش دانشگاه ارومیه (گزارش تصویری)

دانشگاه اروميه در رسانه ها

تماس با ما

تماس با ما

آدرس : استان آذربايجان غربي - اروميه

کيلومتر 11 جاده سرو - دانشگاه اروميه

شماره تلفنخانه : 43-32752741-044

کدپستي : 5756151818

صندوق پستي : 165

پست الکترونيکي : publicrelation@urmia.ac.ir