آخرین اخبار

تولید تجاری فیسالیس زرد برای اولین بار در استان آذربایجان غربی در گلخانه های دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه توسط عضو هیات علمی گروه علوم باغبانی دکتر ابوالفضل علیرضالو و دانشجوی کارشناسی وی مجید محمدی انجام گرفت.

میوه فیسالیس بومی مناطق آمریکای جنوبی و ترکیبی از طعم میوه های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس است که به دلیل طعم خوش و بی نظیرش در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی دارد. بر اساس آمار جهانی، میوه فیسالیس در هر هکتار بین 22 تا 36 تن تولید می شود که هر یک کیلوگرم قیمت آن در بازار به قیمت هشتاد تا نود هزار تومان به فروش می­رسد. میوه فیسالیس به دلیل قرار گرفتن در لفاف کاغذی شکل، فاقد هرگونه آلودگی و عوامل بیماری زا است. فیسالیس بدون نگهداری در یخچال بیش از 10 روز ماندگاری دارد و در صورت نگهداری در یخچال حدود 2 ماه مدت زمان ماندگاری این میوه نیز افزایش می یابد. این میوه یکی از غنی ترین منابع طبیعی آنتی اکسیدان ها و سرشار از ویتامین های A - E - C - P - F است و بدن انسان را در مقابل خنثی سازی رادیکال های آزاد که موجب بروز بیماری هایی همچون سرطان، سکته قلبی، پروستات، آسم و آلرژی می شود، حفاظت می کند.

همکاران و دانشجویان محترم دانشگاهی برای خرید این میوه ارزشمند در بسته های 100 گرمی همه روزه می توانند به گلخانه شماره 4 دانشکده کشاورزی مراجعه نمایند.

 

 

_____________________________________________________________________________________

    • آمار بازدید:  امروز:1378  این هفته:18120  این ماه:69089  امسال:1024060