Public Relations News Website

امروز

پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

 جلسه مسوولان و منتخبان آموزش عالی آذربایجان‌غربی  با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد و این صنف بایدها و نبایدها، انتظارات و مسائل خود را با وزیر درمیان گذاشتند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این جلسه گفت: دستاوردهای علمی و جایگاه علمی کشور در دنیا نشان از حرکت جهادگونه دانشگاهیان در طول انقلاب اسلامی دارد و  اینکه ما در علوم جدید حرفی برای گفتن داریم، باعث سرافرازی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی بیان کرد: نقاط قوت مراکز دانشگاهی کوچک باید تقویت شود و همچنین در استفاده از تجهیزات و امکانات تمامی دانشگاه‌ها مشارکت شود زیرا این امر موجب صرفه‌جویی در هزینه‌ها نیز می‌شود.  ما در پي محدود سازي كمي  و افزايش كيفيت در نظام آموزش عالي هستيم

 دکتر منصور غلامی بیام کرد: ما قبل از انقلاب در خیلی از زمینه‌های کارشناسی به کشورهای خارجی وابسته بودیم ولی بعد از انقلاب و با توسعه دانشگاه‌های کشور توانستیم نیاز کشور را به نیروی کارشناسی داخلی تامین کنیم.  

وی افزود: تمام این عوامل نشان می‌دهد که دانشگاه وظیفه خود را برای تربیت نیروی متخصص در جامعه به خوبی انجام داده است.  

وی اضافه کرد: توجه به مسائل پژوهشی از دهه هفتاد در کشور ما به طور جدی شروع شد و حاصل این توسعه جایگاه علمی امروز کشور در دنیاست.  

وی با اشاره به اینکه ۴٣ پارک علم و فناوری و ١٩٧ مرکز رشد در کشور فعال است، اظهار داشت: پارک‌های علم و فناوری جزئی از بدنه وزارت علوم است و دانشگاه و پارک علم و فناوری باید به هم نزدیک‌تر باشند و دسترسی دانشجو ها به این فضا تسهیل شود.  

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید تلاش شود دانش به صحن جامعه و عرصه‌های نیاز وارد شده و از روش‌های علمی بیش از پیش در سطوح مختلف آن استفاده شود.  

دکتر غلامی با تاکید بر اینکه جوانان ما باید جرات کار و ریسک کردن را داشته باشند و در قالب کارآفرین وارد جامعه شوند، ادامه داد: سند آمایش آموزش عالی کشور در حال تهیه است تا یک بازنگری اساسی در مدیریت و استفاده بهینه از امکانات صورت گیرد زیرا کیفی‌سازی آموزش‌عالی در شرایط فعلی یکی از نیازهای اساسی کشور است.  

وی اضافه کرد: باید از تک روی دانشگاه‌ها نیز جلوگیری شود و به سمت آموزش بین‌رشته‌ای و رفتارهای گروهی حرکت گردد زیرا رویکرد ما تغییر مسائل آموزش و پژوهش در دانشگاه‌هاست.  

رییس دانشگاه ارومیه در این جلسه گفت: سالانه ۴٠٠ فارغ‌التحصیل دکترا و ٢ هزار فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد از دانشگاه ارومیه خارج می‌شود و ارتباط علمی این قشر با صنعت می‌تواند تحولی را در صنعت، اقتصاد و اشتغال استان ایجاد کند.  

دکتر رحیم حب‌نقی ادامه داد: باید از ظرفیت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در توسعه صنعت و حل مشکلات این بخش استفاده کرد.  

وی بیان کرد: دانشگاه ارومیه با فعالیت مناسب خود در تمامی زمینه‌ها توانسته بر اساس آخرین آمار جهانی رتبه زیر یک‌هزار و ٢۵٠ در بین دانشگاه‌های جهان را به خود اختصاص دهد و این ظرفیت بزرگی برای استان و جامعه دانشگاهی است.  

وی تاکید کرد: از ظرفیت دانشگاه‌ها و دانشجویان می‌توان برای ایجاد تحول در زمینه اشتغال‌زایی نهایت بهره را برد.  

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه گغت: مشکل بیکاری یک مسئله در بین جوانان است و برای حل این مسئله باید دانشجوهای آچاربه‌دست را تربیت و روانه جامعه کنیم.  

دکتر یعقوب پوراسد افزود: دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای آمادگی دارد در این راستا اقدامات موثری را انجام دهد و از ظرفیت خود برای تربیت دانشجویان آچاربه‌دست استفاده کند و این امر نیازمند همکاری همه‌جانبه است.  

رییس دانشگاه پیام نور آذربایجان‌غربی در این جلسه اظهار داشت: عملکرد جزیره‌ای در بین دانشگاه‌ها معضل اصلی امروز جامعه ماست و باید این روش حذف گردد.  

دکتر کامران جباری تاکید کرد: با حذف عملکرد جزیره‌ای می‌توان از ظرفیت‌های تمام دانشگاه‌ها برای تربیت دانشجو استفاده کرد.  

وی بیان کرد: دانشگاه پیام‌نور این استان ١٨ مرکز را در اختیار دارد و می‌توان با همکاری همه جانبه از امکانات این دانشگاه نیز برای توسعه علم‌آموزی جامعه دانشگاهی استفاده کرد.  

رییس دانشگاه علمی و کاربردی آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه گفت: آموزش‌های مهارتی در بین جامعه دانشگاهی باید بیش از پیش گسترش یابد.  

دکتر رسولی صدقیانی افزود: آموزش‌های مهارتی راه‌گشای تولید و اشتغال در جامعه است و می‌توان این امر را گسترش داد.  

وی بیان کرد: دانشگاه علمی و کاربردی با آموزش مهارت‌محور در بین دانشجویان سعی دارد دانشجویانی را روانه جامعه کند که مهارت‌های لازم را آموزش دیده‌اند.  

رییس دانشگاه فرهنگیان آذربایجان‌غربی در این دیدار اظهار داشت: تجمیع خدمات پژوهشی یک مسئله ضروری است که باید در جامعه امروز انجام گیرد.  

دکتر علی محمدلو گفت: با تجمیع این خدمات می‌توان از امکانات سایر دانشگاه‌های استان برای تربیت دانشجو استفاده کرد و این امر نیاز اساسی امروز است.  

وی تاکید کرد: اجرای فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاها نیازمند حمایت دانشگاه مادر در استان بوده و امید است مسوولان حمایت‌های لازم را در این خصوص اعمال کنند.  

 در این جلسه دکتر ابراهیم سپهر رئیس شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه ارمیه نیز به نمایندگی از اعضای هیئت علمی موارد و مسائل مربوط به اعضای هیئت علمی را بیان کرد.

در ادامه جلسه سرپرست پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: اختصاص فضاهایی از دانشگاه به پارک علم و فناوری برای رشد فناوری در جامعه بسیار مهم است.
وی اعلام کرد: ۶٠ میلیارد ریال برای توسعه و احداث فاز ٢ پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی اختصاص یافته که تا یک‌ماه آینده فاز دوم این پارک افتتاح می‌شود.حدود ۳۰ میلیارد ریال دیگر نیز برای سال آینده در نظر گرفتیم که امید است با توجه مسوولان این مبلغ برای توسعه پارک علم و فناوری این استان تخصیص یابد.
دکتر نیکبخت افزود: مجموعه پارک علم و فناوری به صورت حرفه‌ای و با هدف توسعه نوآوری و انجام کارهای دانش‌بنیان در حال فعالیت است تا بتواند نیاز جوانان نخبه استان را فراهم کند.

همچنین با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تفاهم‌نامه واگذاری ١٧ هکتار از اراضی دانشگاه ارومیه به پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی امضا شد.

پربازدیدهای هفته اخیر

چند رسانه ای

با حضور بیش از 1000 دانشجو؛ مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ارومیه برگزار شد

با حضور بیش از 1500 دانشجو؛ گفت و گوی بی واسطه دانشجویان با سخنگوی دولت سیزدهم در دانشگاه ارومیه برگزار شد

گزارش جامع سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان آذربایجان غربی

رقابت 69956 داوطلب کنکور سراسری 1401 در آذربایجان غربی (+فیلم)

دهمین گردهمایی سالانه روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه ارومیه (+فیلم)

گلهای بهاری زینت بخش دانشگاه ارومیه (گزارش تصویری)

دانشگاه اروميه در رسانه ها

تماس با ما

تماس با ما

آدرس : استان آذربايجان غربي - اروميه

کيلومتر 11 جاده سرو - دانشگاه اروميه

شماره تلفنخانه : 43-32752741-044

کدپستي : 5756151818

صندوق پستي : 165

پست الکترونيکي : publicrelation@urmia.ac.ir