Public Relations News Website

امروز

جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

با توجه به بررسی­های انجام شده در واحد علم سنجی دانشگاه مقاله چاپ شده توسط   دکتر هادی الماسی دانشیار دانشکده کشارزی دانشگاه ارومیه و همکاران(ساجد امجدی دانشجوی دکتری و سعیده عزیزی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه) تحت عنوان:

Development and characterization of pectin films activated by nanoemulsion and pickering emulsion stabilized marjoram (Origanum majorana L.) essential oil

در مجله Food Hydrocolloids با ضریب تاثیر 7.035 و چارک Q1   ISI جزو مقالات  Hot Paper و همچنین  Highly Cited Paperدر WOS  قرار گرفته است.

این مقاله حاصل پژوهش در حوزۀ توسعۀ فناوری‌های نوین در بسته‌بندی مواد غذایی بوده و از فناوری نانو در تولید بسته بندی فعال استفاده نموده است.

محققین این پژوهش، نانوحامل‌های لیپیدی و بیوپلیمری حاوی اسانس مرزنجوش تهیه نموده و از آن در فرمولاسیون فیلم زیست تخریب پذیر و خوراکی برپایه پکتین استفاده نموده‌اند. فیلم بسته‌بندی حاوی نانوحامل‌های تولید شده، خصوصیات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی قابل توجهی از خود نشان می‌دهد و با کاهش اندازۀ قطرات اسانس به مقیاس نانو، خصوصیات عملکردی فیلم حاصل، بهبود می‌یابد.

این نوع بسته‌بندی‌های نانوفعال در افزایش ماندگاری طیف گسترده‌ای از محصولات غذایی مانند فراورده‌های گوشتی، محصولات لبنی، آجیل و خشکبار و میوه و سبزی کاربرد دارند و در طی سال‌های اخیر مطالعه بر روی آنها در سطح بین المللی طرفداران زیادی پیدا کرده است.

دکتر هادی الماسی عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه

 

پربازدیدهای هفته اخیر

چند رسانه ای

با حضور بیش از 1000 دانشجو؛ مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ارومیه برگزار شد

با حضور بیش از 1500 دانشجو؛ گفت و گوی بی واسطه دانشجویان با سخنگوی دولت سیزدهم در دانشگاه ارومیه برگزار شد

گزارش جامع سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان آذربایجان غربی

رقابت 69956 داوطلب کنکور سراسری 1401 در آذربایجان غربی (+فیلم)

دهمین گردهمایی سالانه روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه ارومیه (+فیلم)

گلهای بهاری زینت بخش دانشگاه ارومیه (گزارش تصویری)

دانشگاه اروميه در رسانه ها

تماس با ما

تماس با ما

آدرس : استان آذربايجان غربي - اروميه

کيلومتر 11 جاده سرو - دانشگاه اروميه

شماره تلفنخانه : 43-32752741-044

کدپستي : 5756151818

صندوق پستي : 165

پست الکترونيکي : publicrelation@urmia.ac.ir