You are here
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی در دیدار رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ارومیه و پژوهشکده مطالعات اجتماعی به اهمیت نقش علوم انسانی پرداخته و افزود: یکی از مهمترین وظایف مسئولین و اساتید رشته های علوم انسانی تقویت جایگاه علمی و اجتماعی این علوم در سطح جامعه و خود دانشگاه هاست .
وی افزود : متأسفانه توجه شایسته ای به رشته های علوم انسانی در مقایسه با سایر علوم داده نمی شود و این خود یکی از عوامل مهم بی تفاوتی به اهمیت علوم انسانی در جامعه است که امیدواریم با همت بیشتر شاهد ارتقای جایگاه رشته های علوم انسانی در بین دانشگاهیان و جامعه باشیم.
امام جمعه ارومیه در ادامه سخنان خود افزود : نهادینه شدن مسائل معنوی و انسانی باعث کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی در جامعه میشود فلذا مسئولین اجرایی در کنار اساتید دانشگاهی باید در تعمیق این علوم تمام تلاش خود را بکار بگیرند .
وی برگزاری همایش ها و سمینارهای مختلف در حوزه علوم انسانی را برای ارتقای جایگاه این علوم مؤثر دانسته و خاطر نشان کرد : با تقویت روابط عمومی با سایر مجموعه های اجرایی و بهره مندی از ظرفیت شورای فرهنگ عمومی نیز میتواند در حفظ و ارتقای جایگاه علوم انسانی در جامعه مؤثر باشد که نیازمند پیگیری و برنامه ریزی های دقیق و کارشناسی شده از طرف مدیران این دانشکده است.
این دیدار با هدف تقویت تعامل دانشگاه و جامعه در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه مخصوصا حوزه علوم انسانی در حل مسائل و اسیب های اجتماعی و فرهنگی و آشنایی با دغدغه ها و انتظارات نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه از دانشکده ادبیات و علوم انسانی صورت گرفت.
همچنین در این دیدار دکتر کبیری رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و پژوهشکده مطالعات اجتماعی دانشگاه ارومیه ظرفیتها و قابلیت های دانشگاه ارومیه در قالب پژوهشکده مطالعات اجتماعی در سه گروه پژوهشی و دانشکده ادبیات و علوم انسانی با۱۰ گروه آموزشی بیان نمود و آمادگی خود را در راستای ارائه راه حل های علمی برای رفع مسائل و مشکلات اجتماعی فرهنگی استان با حضور و مشارکت اعضای هیات علمی دانشکده در کارگروه های تخصصی و شورای فرهنگ عمومی و کمیته های ذیل آن شورا اعلام نمود.
در ادامه بر ضرورت اصلاح نوع نگاه ها به علوم انسانی در سطح مدیریت عالی استان و تغییر رویکردها نسبت به علوم انسانی و کاربردی نمودن تحقیق ها، پژوهش ها و استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حل مسائل و اسیب های اجتماعی و فرهنگی در قالب پایان نامه ها، رساله ها و سمینارها و سخنرانی های علمی و... با محوریت دانشکده ادبیات و علوم انسانی تاکید شد.
همچنین باتوجه به اینکه حاج اقا قریشی عضو هیات علمی گروه فقه و حقوق اسلامی دانشکده ادبیات و علوم انسانی می باشند از ایشان خواسته شد که از ظرفیت های دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان و امام جمعه در راستای تقویت ارتباط و تعامل دستگاههای اجرایی با دانشکده ادبیات و علوم انسانی و سایر زمینه ها دانشکده نیز بهره مند گردد.