You are here
پیرو ارسال گزارش عملکرد ستاد شاعا استان آذربایجان غربی و خدمات ارائه شده از طریق آزمایشگاه مرکزی به متقاضیان داخل و خارج دانشگاه، با دست یافتن به شاخص های شبکه شاعا، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه موفق به جذب اعتبارات حمایتی از شبکه شاعا گردید.
در این رابطه یک دستگاه اسپکتروفلوریمتر پیشرفته و یک دستگاه LC/MS مورد تقاضای دانشگاه ارومیه تصویب و از سوی ستاد شاعا کشور تامین اعتبار شده است. با نصب و راه اندازی دستگاه اسپکتروفلوریمتر در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ارومیه، این دانشگاه آماده ارائه خدمات فناورانه و پژوهشی به کلیه متقاضیان شبکه شاعا در حوزه خود می باشد.
دستگاه اسپکتروفلوریمتر با قابلیت سنجش خاصیت فلورسانی مواد قابل استفاده برای پژوهشگران در رشته داروسازی، صنایع غذایی، پلیمر، شیمی و مهندسی شیمی می باشد. دستگاه LC/MS دانشگاه ارومیه نیز با استعانت از پروردگار متعال پس از طی مراحل گمرکی خود حداکثر تا سه ماه آینده در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه نصب و راه اندازی خواهد شد.
پیرو رویکرد جدید توسعه پژوهش و فناوری در کشور، هر دانشگاه موظف به تاسیس یک مرکز خدمات آزمایشگاهی پیشرفته در منطقه محل استقرار خود بوده و از این طریق خدمات آزمایشگاهی تحقیقاتی در حوزه پژوهش به پژوهشگران و خدمات آزمایشگاهی تخصصی در حوزه خدمات به دستگاههای اجرایی و صنایع ارائه نماید.
اخذ امتیاز بر اساس شاخص های عملکردی موجب تخصیص اعتبارات حمایتی ارزی و ریالی از سوی ستاد شبکه شاعا کشور خواهد شد که بدنبال آن توسعه مرکز خدمات آزمایشگاهی در دانشگاهها، کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری تجهیزات راهبردی و دسترسی همگانی به این قبیل تجهیزات را بدنبال خواهد داشت.