You are here
دانشگاه ارومیه؛ هرهفته یک فناوری
مدیریت فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه ارومیه در نظر دارد نسبت به معرفی فناوریهای تولید شده در این دانشگاه اقدام نماید. در این راستا و در قالب برنامه «دانشگاه ارومیه؛ هر هفته یک فناوری» به صورت هفتگی، فناوریهای تولید شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه ارومیه معرفی خواهد شد. اجرای این برنامه قدمی موثر در شناساندن فناوریهای تولید شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه ارومیه و کمک به بازاریابی و فروش محصولات فناورانه دانشگاه خواهد بود.
هفته اول
عنوان فناوری
توليد آنتي بادي پلي كلونال بر عليه ايمونوگلوبولين انساني در خرگوش
معرفی تیم طراحی و توسعه محصول
دکتر سید میثم ابطحی فروشانی دانشیار گروه ایمونولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه مجری اصلی این طرح میباشند. طرح حاضر با کمک و حمایت مالی پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه ارومیه و با همکاری آقای کتر نوروز دلیرژ انجام شده است.
دکتر سید میثم ابطحی – فناور دانشگاه ارومیه
معرفی محصول
معرف كومبس يا آنتي هيومن گلوبولين، آنتي بادي پلي كلونالي است كه در بدن حيواني مثل خرگوش و بر عليه سرم انسان يا فراكسيونهاي غني از ايمونوگلوبولين انساني توليد ميشود. اين معرف كاربردهاي تشخیصی و آموزشی متعدد دارد.
ویژگیها و مزایای رقابتی محصول
نتايج حاصل از آزمايش رادیال دیفیوژن شعاعی (SRID) نشان داد كه قطر هاله ايجاد شده توسط كمپلكس آنتى ژن (آنتی بادی سرم انسانی) - آنتى بادى در پليت (آنتى هيومن آنتی بادی تولیدی در مطالعه) در مقایسه با قطر هاله ايجاد شده توسط كمپلكس آنتى ژن (آنتی بادی سرم انسانی) - آنتى بادى در پليت (آنتى هيومن آنتی بادی تجاری، نمونه خارجی) تفاوت معنی داری نداشت.
در مجموع نتايج حاصل از اين مطالعه نشان مى دهد كه تزريق عضلانی آنتی بادی انسانی به همراه ادجوانت کامل فروند به خرگوش موجب تولید آنتی بادی ضد آنتی بادی انسانی در سرم خرگوش می شود که هم از لحاظ هزینه و هم از لحاظ میزان تولید قابل رقابت با مشابه خارجی می باشد.
موارد کاربرد
این آنتی بادی پلی کلنال در آزمايشات كومبس مستقيم، غير مستقيم ، كومبس رايت و در بانك خون در تشخيص آنتي ژن Du مورد استفاده قرار ميگيرد. همچنین در صورت کنژوگه نمودن سرم کومبس میتوان از آن در تستهایی از قبیل الایزا و ایمونوفلورسنت استفاده نمود.
تصاویر محصول