Public Relations News Website

امروز

یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

با توجه به بررسی­های انجام شده در واحد علم سنجی دانشگاه مقاله چاپ شده توسط  دکتر صابر امیری استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و همکاران (دکتر محمد علیزاده خالدآباد استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و نرمین نظامدوست ثانی دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه) تحت عنوان:

Alginate and derivatives hydrogels in encapsulation of probiotic bacteria: An updated review

در مجله Food Bioscience با ضریب تاثیر 5/2 و چارکISI  Q1 جزو مقالات  Hot Paper و همچنین  Highly Cited Paper در WOS  قرار گرفته است.

همچنین مقاله چاپ شده توسط  دکتر صابر امیری و همکاران (دکتر محمود رضازادباری، استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و زهرا مطلبی مغانجوقی دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه) تحت عنوان:

Natural protective agents and their applications as bio-preservatives in the food industry: An overview of current and future applications

در مجله Italian Journal of Food Science با ضریب تاثیر 2/6 و چارک ISI  Q3 جزو مقالات   Highly Cited Paper در WOS  قرار گرفته است.

شایان ذکر است مقاله مستخرج از رساله دکتری سهراب شریفی دانش آموحته دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه با همکاری دکتر صابر امیری و استادان گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه (دکتر محمود رضازادباری، دکتر محمد علیزاده خالدآباد و دکتر هادی الماسی) تحت عنوان:

Use of whey protein isolate and gum Arabic for the co-encapsulation of probiotic Lactobacillus plantarum and phytosterols by complex coacervation: Enhanced viability of probiotic in Iranian white cheese

در مجله Food Hydrocolloids با ضریب تاثیر 7/10 و چارک ISI  Q1  جزو مقالات   Highly Cited Paper در WOS  قرار گرفته است.

گفتنی است: پایگاه Web Of Science (WOS) یک فهرست ارجاعات آکادمیک آنلاین است که توسط تامسون رویترز تهیه شده است که در آن امکان جستجو و استخراج اطلاعات در طول دوره های زمانی مختلف بر اساس شاخص های گوناگون علم سنجی وجود دارد در این پایگاه هر مقاله مورد استناد  قرار گرفته، ما را به سایر ادبیات ( کتاب، ژورنال علمی و ...) که در حال حاضر و یا در گذشته به این مقاله استناد کرده اند راهنمایی می کند.

پربازدیدهای هفته اخیر

چند رسانه ای

با حضور بیش از 1000 دانشجو؛ مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ارومیه برگزار شد

با حضور بیش از 1500 دانشجو؛ گفت و گوی بی واسطه دانشجویان با سخنگوی دولت سیزدهم در دانشگاه ارومیه برگزار شد

گزارش جامع سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان آذربایجان غربی

رقابت 69956 داوطلب کنکور سراسری 1401 در آذربایجان غربی (+فیلم)

دهمین گردهمایی سالانه روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه ارومیه (+فیلم)

گلهای بهاری زینت بخش دانشگاه ارومیه (گزارش تصویری)

دانشگاه اروميه در رسانه ها

تماس با ما

تماس با ما

آدرس : استان آذربايجان غربي - اروميه

کيلومتر 11 جاده سرو - دانشگاه اروميه

شماره تلفنخانه : 43-32752741-044

کدپستي : 5756151818

صندوق پستي : 165

پست الکترونيکي : publicrelation@urmia.ac.ir