You are here
دومین جلسه کارگروه آمایش آموزش عالی استان با حضور استاندار آذربایجان غربی رئیس این کارگروه و اعضای آن به منظور پیاده سازی آمایش آموزش عالی در استان آذربایجان غربی برگزار شد.
محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان غربی و رئيس کارگروه آمایش آموزش عالی استان، از اجرای طرح آمایش آموزش عالی در دانشگاههای دولتی و غیردولتی در استان خبر داد.
محمدصادق معتمدیان در این جلسه، اظهارداشت: طرح آمایش آموزش عالی در استان به صورت دانشگاه به دانشگاه در تمام مراکز آموزش عالی اجرایی می شود.
وی، افزود: تمامی ظرفیت های علمی در این آمایش مورد بررسی قرار میگیرد تا در ۵ سال آینده کسب و کار و اشتغال جوانان در مسیر درست قرار گیرد.
استاندار آذربایجانغربی با اشاره به اینکه باید در این طرح از تمام ظرفیت های استان استفاده کنیم، ادامه داد: طرح آمایش آموزش عالی در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و با بررسی های صورت گرفته اختیاراتی برای استانها و بر اساس چارچوبهای شورای عالی انقلاب فرهنگی لحاظ شده است.
وی در خصوص برخی از رشته های تحصیلی در دانشگاه ها اظهار داشت: تصمیم درست اینگونه است که دو یا سه رشته تحصیلی درهم ادغام شده و یا به کلی حذف شوند، در تمام دانشگاههای استان آزاد، پیام نور و دیگر دانشگاهها هر موردی مبهم باشد آمادگی حل و فصل مشکلات را داریم.
دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه و نائب رئیس این کارگروه نیز در این جلسه، گفت: طرح آمایش آموزش عالی با توجه به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، زیست بوم استان و با در نظر گرفتن فاکتورهایی همچون اشتغال، عدالت آموزش عالی، تعداد دانشگاه ها و تعداد دانشجویان اجرا خواهد شد.
آمایش آموزش عالی در راستای پذیرش اصولی دانشجویان انجام می شود
مدیر کل امور اجتماعی استانداری آذربایجان غربی و دبیر کارگروه استانی آمایش آموزش عالی استان نیز در این جلسه گفت: آمایش آموزش عالی در راستای پذیرش اصولی دانشجویان انجام می شود.
دکتر افشار کبیری اظهارداشت: در جلسه قبل کلیاتی از طرح آمایش آموزش عالی استان مطرح شد و مصوباتی که ثبت شدند به اعضای جلسه ارسال شد.
وی افزود: شناسایی آخرین وضعیت دانشگاه های استان از دیگر مصوبات جلسه قبلی بود که شاخص های کمی و کیفی آموزش عالی در دانشگاهها شناسایی شوند، که فرصتها و چالش های بازار کار مقرر شده بود این وضعیت ترسیم شوند.
دکتر کبیری با تاکید بر اینکه در حوزه های مختلف آموزش و پژوهش داده ها و اطلاعات کافی برای تامین این داده ها جمع آوری شد، ابراز داشت: ارزیابی وضعیت ۴ سال اخیر دانشگاه های استان پایان یافته و برای ۵ سال آتی نیز اقداماتی انجام شده است تا روند پذیرش دانشجو در رشته های کم متقاضی کارشناسی و ارشد بررسی شوند تا در کنکور سال آتی لحاظ شوند.
وی خاطرنشان کرد: ممکن است این کارگروه با تشخیص خود از وضعیت اشتغال در سالهای آتی تصمیم به تداوم پذيرش دانشجو در برخی رشته های کم متقاضی نماید که مورد بررسی نهایی قرار می گیرد.