You are here
نماینده تامالاختیار سازمان سنجش در دانشگاه ارومیه با اشاره به برگزاری آزمون سراسری دورههای ارشد و دکترای ناپیوسته سال ۱۴۰۳ در روز های دوم و سوم اسفندماه سال جاری افزود: در این ۲ آزمون مجموعا 18 هزار و 650 داوطلب در استان باهم رقابت می کنند.
دکتر سجاد چهرگانی افزود: آزمون کارشناسی ارشد در نوبت صبح و عصر پنج شنبه و صبح جمعه و آزمون دکتری فقط در نوبت عصر پنج شنبه و با حضور 4 هزار و 546 داوطلب در مقطع دکتری و 14 هزار و 104 داوطلب در دوره کارشناسی ارشد برگزار می شود.
معاون آموزشی دانشگاه ارومیه با بیان اینکه امسال در استان علاوه بر شهر ارومیه در خوی، ماکو، مهاباد و میاندوآب هم آزمون ارشد و دکتری برگزار می شود، گفت: در شهر ارومیه این آزمونها به میزبانی دانشگاه ارومیه و با حضور 10 هزار 229 نفر داوطلب برگزار خواهد شد.
وی در پایان گفت: با توجه به پیش بینی بارش برف در روز جمعه، داوطلبان گرامی زمان حرکت خود را طوری تنظیم نمایند که قبلا از بسته شدن درب های حوزه آزمون، در محل آزمون حضور داشته باشند.
مصاحبه صدا و سیما با دکتر چهرگانی را در زیر مشاهده نمایید: