بررسی مشکلات تربیت بدنی دانشگاه

اولین جلسه شورای ورزشی دانشگاه در سال 94 برگزار شد

۱۲ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۷ کد : ۲۸۱۴ ورزشی
تعداد بازدید:۳۳۰
اولین جلسه شورای ورزشی دانشگاه در سال 94 برگزار شد

اولین جلسه شورای ورزشی دانشگاه در سال 94 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و به نقل از مدیریت تربیت بدنی، اولین جلسه شورای ورزشی دانشگاه روز یکشنبه 10 خرداد ماه در محل دفتر ریاست برگزار شد .

در این جلسه که با حضور دکتر حب نقی رییس دانشگاه و اعضای این شورا همراه بود، رحیم شریف مدیر تربیت بدنی دانشگاه، گزارشی در خصوص عملکرد سال 93 تربیت بدنی معاونت دانشجویی ارائه کرد.

سپس در ادامه به برنامه ها و طرح ها و نیازهای مدیریت تربیت بدنی در سال جاری از قبیل استراتژی-کارآفرینی و درآمدزایی و برنامه های عملیاتی آنها اشاره کرد.

در پایان این جلسه، رییس دانشگاه بر حمایت خود از فعالیت های ورزشی دانشگاه تأکید کرده و برنامه هایی را جهت برطرف نمودن موانع و مشکلات مالی و غیر مالی مصوب نمود.

موارد مطرح شده در این جلسه به شرح زیر بود:

1-محوطه سازی زیبا سازی و رفع و تعمیر مشکل موتورخانه استخر پردیس شهر

2-پیش بینی بودجه لازم جهت شرکت در مسابقات ورزشی قهرمانی کشور و المپیاد ورزشی سال 95 و جوایز قهرمانان ورزشی

3- مشکلات مربوط به ورزش کارکنان و بودجه مربوطه

4-رفع مشکل ایاب و ذهاب کارکنان شاغل در استخر مخصوصاً در قسمت خواهران

5- رفع موانع و مشکلات مربوط به تکمیل پروژه استادیوم فوتبال پردیس نازلو شامل زمین چمن - پیست دو ومیدانی. فنس کشی و غیره

آخرین ویرایش ۱۲ خرداد ۱۳۹۴