افزایش کیفیت آب پردیس نازلوی دانشگاه ارومیه

۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۹ کد : ۴۲۹۶ دانشجویی
تعداد بازدید:۳۴۲
افزایش کیفیت آب پردیس نازلوی دانشگاه ارومیه

به همت مدیریت پشتیبانی دانشگاه ارومیه منبع آب زیر زمینی پردیس نازلوی این دانشگاه در طول تعطیلات نوروزی جهت افزایش کیفیت آب، لایروبی و گندزدایی شد.

مهندس رسول اکبری مدیر پشتیبانی دانشگاه ارومیه با اشاره به انجام عملیات لایروبی در طول ادوار متوالی ، گفت: به علت استفاده مستمر و نیاز به تداوم در امر آب‌رسانی در سطح پردیس نازلو ، این عملیات باید در مقاطع خاص زمانی صورت پذیرد.

وی ادامه داد : این منبع بیش از 7000 مترمکعب ظرفیت دارد که بر اساس مشخصات فنی حداکثر 5000 مترمکعب (معادل 5 میلیون لیتر) آن در زمان استفاده آبگیری و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مهندس اکبری بیان کرد: لایروبی و گندزدایی منابع در کیفیت آب مصرفی ازنظر کاهش ذرات معلق، رنگ آب مصرفی و آلایندگی‌های احتمالی نقش مهمی دارد.

عملیات لایروبی و گندزدایی با صرف حداقل 500 ساعت نفر کار در 4 روز کاری توسط شرکت نگهدار تأسیسات دانشگاه با نظارت کادر فنی اداره تأسیسات و نظارت مدیریت پشتیبانی انجام شد.

 

آخرین ویرایش ۱۰ فروردین ۱۳۹۸