دکتر فرضعلی پور رئیس هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان آذربایجان‌غربی شد

۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۳ کد : ۷۱۹۸ ورزشی
تعداد بازدید:۸
دکتر فرضعلی پور رئیس هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان آذربایجان‌غربی شد

مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان آذربایجان‌غربی با حضور دکتر بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و دکتربیرامی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان در دانشگاه ارومیه برگزار شد.

در مجمع انتخاباتی هیات ورزش‌های دانشگاهی آذربایجان‌غربی که با رئیس فدراسیون و سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان و اعضای مجمع برگزار شد، دکتر سلمان فرضعلی پور با ۱۳ رای از ۱۳ رای ماخوذه برای دوره چهار ساله رئیس هیات شد.

دکتر بیرامی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی دراین مجمع گفت: شاهد اتفاقات خوبی در حوزه ورزش دانشگاه ارومیه و هیات ورزش‌های دانشگاهی استان هستیم که با توجه به تلاش اداره کل ورزش و جوانان برای همگرایی و خردجمعی در ورزش استان، انتظار داریم بزودی شاهد توسعه بیش از پیش ورزش در آذربایجان‌غربی باشیم.

وی افزود: برای رشد و توسعه ورزش استان به همه ظرفیت ها از جمله ظرفیت ورزش دانشگاهی نیاز داریم و انتظار داریم به بحث برنامه محوری و علم و دانش در حوزه ورزش توجه ویژه شود.

دکترهادی بشیریان رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی هم با اشاره به عملکرد قابل قبول هیات‌های استانی خاطر نشان کرد: ماه گذشته مجمع فدراسیون دانشجویی برگزار شد و انجمن‌های دانشجویی با موافقت اعضا تشکیل شد.

وی افزود: با کمک ادارات استانی ورزش و جوانان، برنامه های نظیر برگزاری لیگ‌های دانشجویی را مد نظر داریم که در این خصوص لیگ بسکتبال ۳ نفره راه اندازی شده و بدنبال دریافت مجوز باشگاه های دانشگاه ها هستیم.

وی با اشاره به رتبه نهم فدراسیون ایران در بین ۱۸۰ کشور جهان گفت: مسابقات مختلفی چون یونیورسیاد در رشته های مختلف امسال و سال آینده برگزار خواهدشد و در حال آماده سازی برای حضور قدرتمند در این مسابقات هستیم.

بشیریان افزود: با به تاخیر افتادن مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان، ایران با هشت رشته از جمله تیراندازی با کمان، تیراندازی، ووشو، شمشیربازی، دوومیدانی، جودو و قایقرانی در این رقابت‌ها حضور خواهدیافت.

 

آخرین ویرایش ۲۷ مرداد ۱۴۰۱