You are here
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دانشکده هنر، در ابتدای این نشست که بیست و یکم بهمن ماه در سالن اجتماعات دانشکده هنر برگزار شد دکتر خسرونیا رییس دانشکده هنر در خصوص نیاز توسعه رشته شهرسازی در جوامع کنونی سخنرانی نمود.
وی سپس استراتژی و راهبردهای توسعه دانشکده از نظر کمی و کیفی را تشریح کرده و چشم اندازهای این رشته و دانشکده را بیان نمود.
در ادامه نشست که به همت معاونت پژوهشی دانشکده هنر ترتیب یافته بود، دکتر عبدالعلی زاده با طرح مقدمه ای در خصوص توسعه شهرها در جهان با مولفه هایی همانند زیرساخت ها، تکنولوژی روز دنیا و نیاز کشورها برای ارتباطات اقتصادی و تبادل اطلاعات و ...، توضیحاتی ارائه نمود.
وی همچنین با اشاره به نظریه های آوت شولت در مورد شهرسازی، گفت: قلمرو گرایی، روابط فراجهانی و فرامرزی که مفاهیم مشخصی را به جهانی بودن می بخشد، از نکات و شالوده های اصلی جهانی شدن می باشد.
دکتر عبدالعلی زاده افزود: جهانی شدن ترسیم کننده تغییر چشمگیر در سازمان فضای اجتماعی، یعنی حرکت به سوی جغرافیای جدید است این امر هم از نظر منطقی و هم در عمل، پایان قلمرو گرایی به عنوان جنبه ی اصلی جغرافیای اجتماعی نیست بلکه نشان دهنده نوعی فشردگی فضایی ـ زمانی ویژه و جدید در تاریخ معاصر است.
گفتنی است: همزمان با برگزاری نشست فوق، نمایشگاهی از آثار و طرح های گروه های آموزشی (هنر ،معماری، شهرسازی) در دانشکده هنر دایر بود که آقای دکتر عبدالعلی زاده از این نمایشگاه نیز دیدن نمود.