You are here
مرکز مطالعات اقوام و ادیان آذربایجان دانشگاه ارومیه افتتاح گردید
مرکز مطالعات اقوام و ادیان آذربایجان دانشگاه ارومیه با هدف تقویت تعامل و همبستگی اقوام و ادیان در استان آذربایجان غربی با حضور رییس دانشگاه ارومیه، معاونین، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، علمای برجسته حوزه و دانشگاه و اساتید معارف استان صبح امروز هفدهم آبان ماه افتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابوالحسن نواب رییس دانشگاه ادیان و مذاهب کشور با اشاره بر نقش تأثیر گذار علما و فرهیختگان در برقراری صلح و آرامش در جامعه گفت: پژوهشگران و فرهیختگان جامعه وظیفه آرامش بخشی و ایجاد صلح در بین قشرهای مختلف جامعه را بر عهده دارند.
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب کشور، داعش را نماد بدفهمی و جهل دانست و افزود: در جامعه اسلامی شیعه و سنی اعضای یک خانواده هستند و دشمنان با سوء استفاده از تنوع قومیت ها و مذاهب در فکر نفاق و تفرقه افکنی است که باید با تقویت همگرایی و همدلی ملی بد دلی دشمنان را خنثی کنیم.
همچنین وی اهانت به مقدسات و باورهای دیگران را حرام و تخلف آشکار قانونی عنوان کرد و ادامه داد: اهانت به مقدسات در همه ادیان به ویژه دین مبین اسلام حرام و خلاف قانون است و تکیه بر ارزش ها و باورهای خود باید با حفظ احترام به سایر ادیان واعتقادات همراه باشد چرا که ایمان و اعتقاد به ادیان دیگر نیز جزء ایمان و اعتقاد ماست.
دکتر رحیم حب نقی رییس دانشگاه ارومیه با اشاره به هم زیستی مسالمت آمیز ادیان و اقوام استان گفت: آذربایجان غربی رنگین کمان اقوام وادیان است که مردمان آن سالیان سال در کمال صلح و صمیمیت در کنار هم زندگی می کنند. همچنین ایشان خاطر نشان کرد: مرکز مطالعات ادیان و اقوام آذربایجان نقشی سازنده و روشنگرانه در نزدیک ساختن دیدگاه ها و وحدت ملی ایفاء خواهد نمود.
در ادامه این مراسم دکتر سید محمد صالحی، رییس مرکز مطالعات اقوام و ادیان آذربایجان دانشگاه ارومیه، پژوهش در حوزه های مختلف فرهنگی، ادبی، تاریخی، دینی و اجتماعی آذربایجان و همچنین مطالعه در خصوص تعامل ادیان و اقوام منطقه و نقش آنها در تحکیم وحدت را از جمله اهداف مهم راه اندازی این مرکز عنوان کرد.