You are here
آداب فرزند پروری در کارگاه آموزشی مهارت های زندگی بررسی شد
آداب فرزند پروری با حضور دکتر سعید عزیزی روانشناس و سخنران بین المللی در کارگاه آموزشی مهارت های زندگی مورد بررسی قرار گرفت.
کارگاه آموزشی مهارت های زندگی به همت معاونت فرهنگی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیزدهم آذر ماه در دانشکده منابع طبیعی ترتیب یافت که مورد استقبال ویژه بانوان هیأت علمی و کارمند دانشگاه ارومیه قرار گرفت.
دکتر عزیزی در این کارگاه به دو مسئله در خصوص فرزندپروری پرداخت و گفت: تربیت، زمینه سازی پرورش استعدادهای درونی انسان می باشد. این امر بطور فطری در درون انسان ها وجود دارد و با مهارت آموزی توسط والدین پررنگ تر می شود.
وی با ذکر مثالی در این خصوص تصریح داشت: خداجویی در سرشت همه انسان ها است اما نماز مهارتی است که ما به فرزندان مان می آموزیم و رابطه حیا و حجاب نیز همان رابطه فطرت و مهارت می باشد.
این سخنران افزود: سن زیر 11 در فرزندان، سن فعال بودن است پس فعالیت و حرکت های جسمی در این سن و سال را به سکون و سکوت تبدیل نکنید که بیشترین صدمه را به روح و جسم فرزند تحمیل می نماید ضمن اینکه سن 12 تا 21 سالگی، سن آموزش و اطلاعات و محفوظات است و کودکان را در سن پایین تر، نباید مجبور به حفظ و یادگیری نمود مگر اینکه خود فرزند، دارای هوش سرشار بوده و مایل به یادگیری باشد.
مدرس کارگاه همچنین یادآوری نمود: اولین پایه تربیت، محبت است و باعث ایجاد اعتماد به نفس در زندگی فردی و اجتماعی فرزندان می گردد و اگر اعتماد به نفس در فرزندان مان با آگاهی والدین ایجاد شود موفقیت همه جانبه آنها را در پی خواهد داشت.