You are here
اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی توسط دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه و با همکاری انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایران شهریور 97 در دانشگاه برگزار می گردد.
این همایش با هدف گردهمایی صاحبنظران، متخصصان، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاهها و مراکز علمی،تحقیقاتی کشور و سعی در ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در خصوص بهداشت مواد غذایی صورت می پذیرد.
محور های کنگره شامل بهداشت بازرسی گوشت، سم شناسی مواد غذایی، بهداشت و صنایع شیر، استفاده از ترکیبات طبیعی در محصولات غذایی، بهداشت و فرآوری محصولات شیلاتی، کنترل بیولوژیک عوامل بیماری زا در مواد غذایی، روش های نوین نگهداری مواد غذایی، سیستم های مدیریتی در بهداشت و ایمنی مواد غذایی، سیما ی بسته بندی فعال هوشمند در مواد غذایی ، غذا؛تغذیه و سلامتی، تقلبات در مواد غذایی، سیمای نانو فناوری و زیست فناوری در ایمنی غذا، استاندارد های ملی و بین المللی مواد غذایی، روش های مدرن شناسایی و آنالیز آلاینده های غذایی می باشد.
دکتر حسین تاجیک( دبیر علمی )
لازم به ذکر است: آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات 1 تیر ماه 1397 بوده و نتایج داوری مقالات 1مرداد 1397 اعلام می شود و ارسال مقاله به کنگره صرفاً از طریق سامانه ارسال مقاله سایت کنگره امکانپذیر است و به مقالات ارسال شده از طریق ایمیل ترتیب اثر داده نخواهد شد.
گفتنی است: اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی در تاریخ های 14 و 15 شهریور سال 1397 برپا می شود و دارای دارای 5 امتیاز باز آموزی برای هر روز حضور در کنگره و 5 امتیاز باز آموزی در صورت ارائه مقاله است.
با توجه به ثبت اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)مقالات پذیرفته شده در این کنگره در پایگاهISC ثبت خواهد شد .
دکتر سیدمهدی رضوی روحانی رییس کنگره، دکتر حسین تاجیک دبیر علمی و دکتر مهران مرادی دبیر اجرایی کنگره هستند.