You are here
دکتر سجاد پیرسا از اعضای هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده دانشگاه ارومیه به عنوان داور برتر مجله «materials science and engineering c» موسسه elsevier در سال 2018 انتخاب شد.
لازم به ذکر است موسسه Elsevier (اِلزِویر) نام یکی از بزرگترین ناشرین مطبوعات پزشکی و علمی جهان است. مجله «materials science and engineering c» از مجلات این موسسه با درجه کیفیت Q1 و ضریب تاثیر گذاری 5.08 در زمینه موضوعات علوم زیست پزشکی و مهندسی مواد منتشر می شود.
دکتر سجاد پیرسا عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده دانشگاه ارومیه
ارسال شده توسط : شنبه, 13. بهمن 1397 - 10:22 در تاریخ :