You are here
با توجه به بررسیهای انجام شده در واحد علم سنجی دانشگاه مقاله چاپ شده توسط دکتر هادی الماسی دانشیار دانشکده کشارزی دانشگاه ارومیه و همکاران(ساجد امجدی دانشجوی دکتری و سعیده عزیزی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه) تحت عنوان:
Development and characterization of pectin films activated by nanoemulsion and pickering emulsion stabilized marjoram (Origanum majorana L.) essential oil
در مجله Food Hydrocolloids با ضریب تاثیر 7.035 و چارک Q1 ISI جزو مقالات Hot Paper و همچنین Highly Cited Paperدر WOS قرار گرفته است.
این مقاله حاصل پژوهش در حوزۀ توسعۀ فناوریهای نوین در بستهبندی مواد غذایی بوده و از فناوری نانو در تولید بسته بندی فعال استفاده نموده است.
محققین این پژوهش، نانوحاملهای لیپیدی و بیوپلیمری حاوی اسانس مرزنجوش تهیه نموده و از آن در فرمولاسیون فیلم زیست تخریب پذیر و خوراکی برپایه پکتین استفاده نمودهاند. فیلم بستهبندی حاوی نانوحاملهای تولید شده، خصوصیات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی قابل توجهی از خود نشان میدهد و با کاهش اندازۀ قطرات اسانس به مقیاس نانو، خصوصیات عملکردی فیلم حاصل، بهبود مییابد.
این نوع بستهبندیهای نانوفعال در افزایش ماندگاری طیف گستردهای از محصولات غذایی مانند فراوردههای گوشتی، محصولات لبنی، آجیل و خشکبار و میوه و سبزی کاربرد دارند و در طی سالهای اخیر مطالعه بر روی آنها در سطح بین المللی طرفداران زیادی پیدا کرده است.
دکتر هادی الماسی عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه