You are here
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حب نقی رییس دانشگاه ارومیه در نشستی که امروز سوم شهریورماه با سرهنگ هاشمی، فرمانده و اعضای بسیج ادارات سپاه شهدای استان در محل ستاد مرکزی دانشگاه داشت ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها نظامی است که بر پایه ارزشهای دینی پایه گذاری شده است و برای کمال انسان، برنامه ریزی داشته و نقشه راه تعیین کرده است.
وی افزود: بسیج یک ایده الهی است و به تعبیر امام خمینی (ره) شجره طیبه است که امام راحل آن را بنا نهادند و اگر این درخت هنوز هم پابرجاست به دلیل پایه گذاری آن بر ارزشهای معنوی است.
دکتر حب نقی تصریح نمود: حیات و قوام یک نظام وابسته به ایدئولوژی آن است و انقلاب اسلامی ایران بر پایه انگیزه ها و ارزشهای متعالی و دینی بنا نهاده شده است و همین امر سبب ماندگاری آن شده و خواهد بود.
رییس دانشگاه ارومیه ادامه داد: همه افراد جامعه دانشگاهی، اعم از اساتید، دانشجو و کارکنان و همه ی مردم باید به سهم خود از ارزشهای الهی محافظت و حراست نمایند و بسیج در این خصوص تحت عنوان یک تشکل، به مثابه بازو و مشاور کشور و نظام عمل می کند.
دکتر حب نقی با بیان استقبال و همکاری و همراهی با برنامه های بسیج گفت: دانشگاه ارومیه آماده هر گونه همکاری برای تقویت هر چه بیشتر بسیج کارکنان می باشد.