You are here
با توجه به فرسودگی بخش عمده سیستم برقرسانی پردیس نازلو خصوصاً پستهای برق و فیدر های بیست کیلوولت وهمچنین ساختمان های که بعضاً تاریخ احداث آنها به بیش از 45 سال می رسد و قطعی های مکرر برق و گاهاً خطر آفرین، علاوه بر هدر رفت انرژی، خطرات جانی وخسارات مالی فراوانی برای دانشگاه به همراه داشت.
همچنین بدلیل نبود حفاظت های مناسب وکلید قطع ورودی ناکارآمد، اتصالی های احتمالی در پستهای برق و کابلها موجب قطع برق کل مسیر جاده سرومی شد که باعث اعتراض ها و اخطارهای مکرر از طرف شرکت توزیع نیروی برق بوده است.
مهندس اسد برقی معاون مدیر پشتیبانی دانشگاه ارومیه در اینباره گفت: با حمایتهای حمایت های ریاست محترم دانشگاه ، معاونت محترم پشتیبانی و توسعه منابع انسانی مدیریت های برنامه و بودجه ، پشتیبانی و اداره تدارکات وهمت وهمکاری مدیریتهای پشتیبانی و امورفنی و نظارت برطرحهای عمرانی، با هزینه کرد حدود سی و پنج میلیارد ریال، بخشی از پستهای برق دانشگاه و کابلهای فرسوده مورد بازسازی و نوسازی قرار گرفت که باعث بالارفتن اطمینان سیستم و کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری دانشگاه خواهد بود.
عملیات بازسازی تابلوی بیست کیلوولت پست دانشکده دامپزشکی
مهندس برقی افزود: با توجه به اخطارهای متعدد شرکت توزیع نیروی برق در خصوص تعبیه حفاظتهای لازم جهت جلوگیری از انتقال خطاهای داخلی پستهای اختصاصی دانشگاه به فیدر اصلی ورودی برق و جلوگیری از بروز خسارت های احتمالی و از طرفی چون اولین پست اختصاصی دانشگاه، پست دانشکده دامپزشکی می باشد و وجود زیرساختهای لازم در پست مذکور، بازسازی تابلوی بیست کیلوولت در دستور کاردانشگاه قرارگرفت وبابازسازی تابلو ونصب دژنگتور موتورداردر ورودی اصلی برق و همچنین نصب رله ثانویه برروی تابلو،امکان سهولت قطع و وصل وکنترل خطاهای احتمالی فراهم گردید.
فرآیند انتقال تابلو ها جهت بازسازی عملیات بازسازی پستهای برق کارگاهها و کشاورزی
معاون مدیر پشتیبانی دانشگاه ارومیه بیان کرد: با توجه به فرسودگی تجهیزات نصب شده در پست برق کشاورزی و کارگاهها و همچنین ساختمانهای مربوطه، دانشگاه بارها شاهد آتش سوزی دراین پستها و همچنین خوادث ناگوار برق گرفتگی وسوختگی افراد در این پستها بوده است. که در صورت عدم نوسازی وبهسازی پستهای مذکور، بدلیل معیوب بودن ادوات تابلوها، احتمال بروز حوادث ناگوارتری می رفت . از اینرو عملیات بازسازی پستهای ذکرشده در دستور کار قرار گرفت و با استفاده از فن آوری های روز در ساخت تابلوهای بیست کیلو ولت و فشار ضعیف و همچنین بازسازی ساختمانی آنها، پست کارگاهها مورد بهره برداری قرارگرفت.از ویژگیهای این پستها می توان استفاده از کلیدهای GIS در تابلوهای بیست کیلوولت و کاهش حجم تابلوهای مذکوربه یک سوم ، قابلیت اتوماسیون بخش فشار متوسط و ضعیف، مجهزبه رله های ثانویه ، مجهز به سیستم برق گیردر بخش فشار ضعیف نام برد
درزیر گزارش تصویری این عملیات گسترده قابل مشاهده می باشد: