Public Relations News Website

امروز

جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

مقاله ISI چاپ شده توسط دکتر هادی الماسی، دانشیار محترم گروه علوم و صنایع غذایی براساس مستندات منتشر شده در پایگاه ESI به عنوان مقاله داغ (Hot paper) انتخاب شد.

این مقاله با عنوان

 Sodium caseinate-coated and β-cyclodextrin/vitamin E inclusion complex-loaded nanoliposomes: A novel stabilized nanocarrier

 مستخرج از پایان نامه کارشناسی ارشد بوده و در مجله LWT-Food Science and Technology به چاپ رسیده است.

این مجله با ضریب تأثیر 4/952 و چارک Q1 یکی از معتبرترین مجلات حوزه علوم و صنایع غذایی در انتشارات Elsevier می باشد.

موضوع این مقاله، طراحی نانوسامانه نانولیپوزوم حاوی ویتامین E جهت استفاده در غنی سازی مواد غذایی است.

پوشش دهی سطح نانولیپوزوم ها با استفاده از ترکیبات بیوپلیمری، رویکرد نوینی است که در طراحی این نانوحامل های لیپیدی مورد توجه قرار گرفته است و می تواند به افزایش پایداری و بهبود زیست فراهمی ترکیب درون پوشانی شده کمک کند. در این پژوهش برای اولین بار از پروتئین کازئین شیر برای پوشش دهی این نانوحامل استفاده شده است.

پربازدیدهای هفته اخیر

چند رسانه ای

با حضور بیش از 1000 دانشجو؛ مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ارومیه برگزار شد

با حضور بیش از 1500 دانشجو؛ گفت و گوی بی واسطه دانشجویان با سخنگوی دولت سیزدهم در دانشگاه ارومیه برگزار شد

گزارش جامع سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان آذربایجان غربی

رقابت 69956 داوطلب کنکور سراسری 1401 در آذربایجان غربی (+فیلم)

دهمین گردهمایی سالانه روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه ارومیه (+فیلم)

گلهای بهاری زینت بخش دانشگاه ارومیه (گزارش تصویری)

دانشگاه اروميه در رسانه ها

تماس با ما

تماس با ما

آدرس : استان آذربايجان غربي - اروميه

کيلومتر 11 جاده سرو - دانشگاه اروميه

شماره تلفنخانه : 43-32752741-044

کدپستي : 5756151818

صندوق پستي : 165

پست الکترونيکي : publicrelation@urmia.ac.ir