Public Relations News Website

امروز

پنجشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱

دکتر مهدی نیکو عضو محترم هیئت علمی گروه پاتوبیولوژی و کنترل کیفی پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه موفق به انتشار مقاله ای با عنوان

"Protein hydrolysates derived from aquaculture and marine byproducts through autolytic hydrolysis"

در مجله COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY  با If 15.786 به عنوان نویسنده مسئول شده است. 

این مجله سومین مجله از 143 مجله در حوزه علوم و صنایع غذایی می باشد.

موضوع این مقاله استفاده از ضایعات صنایع شیلاتی که قسمت قابل توجهی از آن دور ریخته می شود، در تولید ترکیبات با ارزش افزوده به عنوان نهاده های خوراک آبزیان (‌پروتئین هیدرولیزه شده (‌پروتئین تجزیه شده)) که به شکل اختصاصی در تهیه خوراک بچه ماهیان و میگو موثر بوده، است.

 دکتر نیکو ​از این روش خوراکی را تهیه می نماید که در تغذیه بچه ماهیان دریایی در جنوب کشور استفاده و سبب افزایش رشد و وزن آنها می شود.

چند رسانه ای

رقابت 69956 داوطلب کنکور سراسری 1401 در آذربایجان غربی (+فیلم)

دهمین گردهمایی سالانه روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه ارومیه (+فیلم)

گلهای بهاری زینت بخش دانشگاه ارومیه (گزارش تصویری)

دانشگاه اروميه در رسانه ها

تماس با ما

تماس با ما

آدرس : استان آذربايجان غربي - اروميه

کيلومتر 11 جاده سرو - دانشگاه اروميه

شماره تلفنخانه : 43-32752741-044

کدپستي : 5756151818

صندوق پستي : 165

پست الکترونيکي : publicrelation@urmia.ac.ir