Public Relations News Website

امروز

دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

دکتر احمد علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه طی حکمی، دکتر صابر امیری عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه را به سمت "رییس اداره توسعه و تجاری سازی پژوهش‌های کاربردی" معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب نمود. 

در قمستی از این حکم آمده است: 

با توجه به اهمیت موضوع پژوهش و تحقیقات کاربردی، از آن برادر گرامی انتظار دارد با استعانت از خداوند متعال موارد زیر مورد اهتمام ویژه جنابعالی قرار گیرد:

  1. همفکری و همکاری کامل با مدیریت متبوع و تدوین سیاست‌ها و راهکارهای مناسب برای شناسایی و حمایت از پژوهش‌های کاربردی در دانشگاه
  2. برنامه‌ریزی برای افزایش میزان مشارکت اعضای هیأت علمی در مسیر پژوهش‌های کاربردی و خلق فناوری و دانش فنی
  3. تلاش برای ارتقاء سطح کمّـی و کیفی پژوهش‌های کاربردی و فناوری‌های در حال اجرا و افزایش سطح آمادگی فناوری‌ها
  4. تلاش برای عرضه پژوهش‌ها و فناوری‌ها به جامعه و کاربردی کردن نتایج فعالیت‌های علمی
  5. رصد نیازهای کاربردی و فناورانه جامعه (در سطح محلی و ملی) و انتقال آن به اعضای هیأت علمی
  6. تجاری‌‌سازی دستاوردهای علمی و فناورانه حاصل از پژوهش‌های کاربردی
  7. برنامه‌ریزی برای حضور فعال دانشگاه در رویدادها و نمایشگاه‌های عرضه و تقاضای فناوری در داخل و خارج از کشور

همچنین دکتر علیجانپور طی نامه ای جداگانه از زحمات دکتر بهیاری رئیس سابق این اداره که اخیرا به سمت مدیر فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه ارومیه منصوب شده است نیز تقدیر و تشکر نمود. 

گفتنی است دکتر صابر امیری مقطع کارشناسی را در رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه ارومیه به عنوان دانشجوی ممتاز در سال 1389 به اتمام رساند و به عنوان استعداد درخشان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد را در رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه ارومیه آغاز کرد و در سال 1391 پایان نامه خود را با رتبه عالی دفاع نمود.

سپس با کسب رتبه 8 کنکور دکتری تخصصی میکروبیولوژی (بیوتکنولوژی) مواد غذایی در مقطع دکتری تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی (بیوتکنولوژی) مواد غذایی دانشگاه تبریز ادامه تحصیل داد.

 وی در مقطع دکتری تخصصی نیز دانشجوی استعداد درخشان بود و در سال 1397 با کسب رتبه عالی از رساله خود دفاع نمود.
دکتر صابر امیری Associate editor مجله Quality Assurance and Safety of Crops & Foods در زمینه Functional foods، هیئت تحریریه مجله Food Research International،Guest editor مجله Frontiers in Bioengineering and Biotechnology و داور بیش 40 مجله ISI از انتشاراتElsevier، Springer و Wiley و مجلات ISC می باشد.

۵ طرح تحقیقاتی شامل ۲ طرح ارتباط با صنعت از سایر فعالیت های وی بوده و در پروژه 60 دانشجوی تحصیلات تکمیلی به عنوان راهنما و مشاور مشارکت داشته است.

همچنین دو کتاب چاپ شده، 4 فصل کتاب در انتشارات Elsevier و Springer, همچنین ۸۰ مقاله در مجلات ISI و ISC و بیش از 85 مقاله در کنگره ­ها و همایش ­های ملی و بین المللی منتشر نموده است.

 

پربازدیدهای هفته اخیر

چند رسانه ای

با حضور بیش از 1000 دانشجو؛ مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ارومیه برگزار شد

با حضور بیش از 1500 دانشجو؛ گفت و گوی بی واسطه دانشجویان با سخنگوی دولت سیزدهم در دانشگاه ارومیه برگزار شد

گزارش جامع سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان آذربایجان غربی

رقابت 69956 داوطلب کنکور سراسری 1401 در آذربایجان غربی (+فیلم)

دهمین گردهمایی سالانه روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه ارومیه (+فیلم)

گلهای بهاری زینت بخش دانشگاه ارومیه (گزارش تصویری)

دانشگاه اروميه در رسانه ها

تماس با ما

تماس با ما

آدرس : استان آذربايجان غربي - اروميه

کيلومتر 11 جاده سرو - دانشگاه اروميه

شماره تلفنخانه : 43-32752741-044

کدپستي : 5756151818

صندوق پستي : 165

پست الکترونيکي : publicrelation@urmia.ac.ir