Public Relations News Website

امروز

دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳

دکتر احمد علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه طی حکمی، دکتر صابر امیری عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه را به سمت "رییس اداره توسعه و تجاری سازی پژوهش‌های کاربردی" معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب نمود. 

در قمستی از این حکم آمده است: 

با توجه به اهمیت موضوع پژوهش و تحقیقات کاربردی، از آن برادر گرامی انتظار دارد با استعانت از خداوند متعال موارد زیر مورد اهتمام ویژه جنابعالی قرار گیرد:

  1. همفکری و همکاری کامل با مدیریت متبوع و تدوین سیاست‌ها و راهکارهای مناسب برای شناسایی و حمایت از پژوهش‌های کاربردی در دانشگاه
  2. برنامه‌ریزی برای افزایش میزان مشارکت اعضای هیأت علمی در مسیر پژوهش‌های کاربردی و خلق فناوری و دانش فنی
  3. تلاش برای ارتقاء سطح کمّـی و کیفی پژوهش‌های کاربردی و فناوری‌های در حال اجرا و افزایش سطح آمادگی فناوری‌ها
  4. تلاش برای عرضه پژوهش‌ها و فناوری‌ها به جامعه و کاربردی کردن نتایج فعالیت‌های علمی
  5. رصد نیازهای کاربردی و فناورانه جامعه (در سطح محلی و ملی) و انتقال آن به اعضای هیأت علمی
  6. تجاری‌‌سازی دستاوردهای علمی و فناورانه حاصل از پژوهش‌های کاربردی
  7. برنامه‌ریزی برای حضور فعال دانشگاه در رویدادها و نمایشگاه‌های عرضه و تقاضای فناوری در داخل و خارج از کشور

همچنین دکتر علیجانپور طی نامه ای جداگانه از زحمات دکتر بهیاری رئیس سابق این اداره که اخیرا به سمت مدیر فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه ارومیه منصوب شده است نیز تقدیر و تشکر نمود. 

گفتنی است دکتر صابر امیری مقطع کارشناسی را در رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه ارومیه به عنوان دانشجوی ممتاز در سال 1389 به اتمام رساند و به عنوان استعداد درخشان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد را در رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه ارومیه آغاز کرد و در سال 1391 پایان نامه خود را با رتبه عالی دفاع نمود.

سپس با کسب رتبه 8 کنکور دکتری تخصصی میکروبیولوژی (بیوتکنولوژی) مواد غذایی در مقطع دکتری تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی (بیوتکنولوژی) مواد غذایی دانشگاه تبریز ادامه تحصیل داد.

 وی در مقطع دکتری تخصصی نیز دانشجوی استعداد درخشان بود و در سال 1397 با کسب رتبه عالی از رساله خود دفاع نمود.
دکتر صابر امیری Associate editor مجله Quality Assurance and Safety of Crops & Foods در زمینه Functional foods، هیئت تحریریه مجله Food Research International،Guest editor مجله Frontiers in Bioengineering and Biotechnology و داور بیش 40 مجله ISI از انتشاراتElsevier، Springer و Wiley و مجلات ISC می باشد.

۵ طرح تحقیقاتی شامل ۲ طرح ارتباط با صنعت از سایر فعالیت های وی بوده و در پروژه 60 دانشجوی تحصیلات تکمیلی به عنوان راهنما و مشاور مشارکت داشته است.

همچنین دو کتاب چاپ شده، 4 فصل کتاب در انتشارات Elsevier و Springer, همچنین ۸۰ مقاله در مجلات ISI و ISC و بیش از 85 مقاله در کنگره ­ها و همایش ­های ملی و بین المللی منتشر نموده است.

 

چند رسانه ای

با حضور بیش از 1000 دانشجو؛ مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ارومیه برگزار شد

با حضور بیش از 1500 دانشجو؛ گفت و گوی بی واسطه دانشجویان با سخنگوی دولت سیزدهم در دانشگاه ارومیه برگزار شد

گزارش جامع سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان آذربایجان غربی

رقابت 69956 داوطلب کنکور سراسری 1401 در آذربایجان غربی (+فیلم)

دهمین گردهمایی سالانه روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه ارومیه (+فیلم)

گلهای بهاری زینت بخش دانشگاه ارومیه (گزارش تصویری)

دانشگاه اروميه در رسانه ها

تماس با ما

تماس با ما

آدرس : استان آذربايجان غربي - اروميه

کيلومتر 11 جاده سرو - دانشگاه اروميه

شماره تلفنخانه : 43-32752741-044

کدپستي : 5756151818

صندوق پستي : 165

پست الکترونيکي : publicrelation@urmia.ac.ir