You are here
دکتر احمد علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه طی حکمی، دکتر صابر امیری عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه را به سمت "رییس اداره توسعه و تجاری سازی پژوهشهای کاربردی" معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب نمود.
در قمستی از این حکم آمده است:
با توجه به اهمیت موضوع پژوهش و تحقیقات کاربردی، از آن برادر گرامی انتظار دارد با استعانت از خداوند متعال موارد زیر مورد اهتمام ویژه جنابعالی قرار گیرد:
- همفکری و همکاری کامل با مدیریت متبوع و تدوین سیاستها و راهکارهای مناسب برای شناسایی و حمایت از پژوهشهای کاربردی در دانشگاه
- برنامهریزی برای افزایش میزان مشارکت اعضای هیأت علمی در مسیر پژوهشهای کاربردی و خلق فناوری و دانش فنی
- تلاش برای ارتقاء سطح کمّـی و کیفی پژوهشهای کاربردی و فناوریهای در حال اجرا و افزایش سطح آمادگی فناوریها
- تلاش برای عرضه پژوهشها و فناوریها به جامعه و کاربردی کردن نتایج فعالیتهای علمی
- رصد نیازهای کاربردی و فناورانه جامعه (در سطح محلی و ملی) و انتقال آن به اعضای هیأت علمی
- تجاریسازی دستاوردهای علمی و فناورانه حاصل از پژوهشهای کاربردی
- برنامهریزی برای حضور فعال دانشگاه در رویدادها و نمایشگاههای عرضه و تقاضای فناوری در داخل و خارج از کشور
همچنین دکتر علیجانپور طی نامه ای جداگانه از زحمات دکتر بهیاری رئیس سابق این اداره که اخیرا به سمت مدیر فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه ارومیه منصوب شده است نیز تقدیر و تشکر نمود.
گفتنی است دکتر صابر امیری مقطع کارشناسی را در رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه ارومیه به عنوان دانشجوی ممتاز در سال 1389 به اتمام رساند و به عنوان استعداد درخشان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد را در رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه ارومیه آغاز کرد و در سال 1391 پایان نامه خود را با رتبه عالی دفاع نمود.
سپس با کسب رتبه 8 کنکور دکتری تخصصی میکروبیولوژی (بیوتکنولوژی) مواد غذایی در مقطع دکتری تخصصی رشته علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی (بیوتکنولوژی) مواد غذایی دانشگاه تبریز ادامه تحصیل داد.
وی در مقطع دکتری تخصصی نیز دانشجوی استعداد درخشان بود و در سال 1397 با کسب رتبه عالی از رساله خود دفاع نمود.
دکتر صابر امیری Associate editor مجله Quality Assurance and Safety of Crops & Foods در زمینه Functional foods، هیئت تحریریه مجله Food Research International،Guest editor مجله Frontiers in Bioengineering and Biotechnology و داور بیش 40 مجله ISI از انتشاراتElsevier، Springer و Wiley و مجلات ISC می باشد.
۵ طرح تحقیقاتی شامل ۲ طرح ارتباط با صنعت از سایر فعالیت های وی بوده و در پروژه 60 دانشجوی تحصیلات تکمیلی به عنوان راهنما و مشاور مشارکت داشته است.
همچنین دو کتاب چاپ شده، 4 فصل کتاب در انتشارات Elsevier و Springer, همچنین ۸۰ مقاله در مجلات ISI و ISC و بیش از 85 مقاله در کنگره ها و همایش های ملی و بین المللی منتشر نموده است.