You are here
به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه نشست «اهمیت رویت پذیری در پایگاه های استنادی» با سخنرانی دکتر محمد حسن زاده رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) و با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد.
دکتر محمد حسن زاده در این نشست سخنان خود را با مفاهیمی از جمله «فراجهان»، «متاورسیتی» آغاز نمود و در ادامه در خصوص وِیژگی دانشگاه های رویت پذیر مطالبی را ارائه نمود.
رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با اشاره به مفهم رویت پذیری، گفت: هر انچه در میان جمعیت برجسته است، سرآغازهای جلب توجه، مفاهیمی با ریشه بازاریابی و برندینگ، مسائل مهم در بازارهای رقابتی، از جمله مباحث مربوط به مفوم رویت پذیری است.
وی در ادامه در خصوص انواع رویت پذیری و تعریف رویت پذیری علمی دانشگاهی و پژوهشی گفت: فرایندی که در آن یک موجودیت دانشگاهی در زیست بوم علم برای اعضای جوامع علمی و جامعه ( به معنای عام) یافتنی و دست یافتنی است را مفهوم رویت پذیری دانشگاهی می گویند.
دکتر حسن زاده با اشاره به خصوصیات موسسه رویت پذیر، اضافه نمود: انتشار محتوای با کیفیت، افزایش تنوع، ارتباط گستری، توسعه سرآمدی، علم باز، توسعه اثر، فعالیت در پلتفرم های برخط، مشارکت در برگزاری رویداد، ترویج علم، جایگاه ملی و جهانی در رتبه بندی و وب سایت کارآمد از جمله خصوصیات یک موسسه رویت پذیر است.