Public Relations News Website

امروز

شنبه ۱ دی ۱۴۰۳

 با حضور مسئولین، ‌فناوران و کارآفرینان  و تولدی کنندگان برتر نمایشگاه تخصصی فناوری و کسب و کار، «ارومتکس 2024» به همت دانشگاه ارومیه و شرکت بین المللی نمایشگاه ارومیه و سایر نهادهای استانی در محل نمایشگاه بین المللی ارومیه افتتاح شد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی در آئین افتتاحیه نمايشگاه اظهارداشت: در جنگ احد دشمن شایعه کرد پیامبر به شهادت رسیده است و در این باره آیه نازل و خداوند فرمود پیامبر اسلام همچون پیامبران دیگر است که نباید شما با شهادت او از راه حق دست بکشید.

وی افزود: با شهادت فرماندهان جبهه حق انگیزه بیشتری خواهد گرفت و در راه خود استوار خواهد بود.

امام‌جمعه ارومیه اذعان کرد: سرمنشا فناوری و سرمنشا نوآوری به مسئله علم برمیگردد و رهبر معظم انقلاب دیروز در این زمینه فرمودند: معجزه پیامبر از نوع علم است، دینی که در آن خداوند خود را در آن معلم معرفی می‌کند و در دین اسلام تعلیم و تعلم در ابتدای امر به آن تاکید شده است و در هیچ مکتبی همانند آن نیست.

حجت‌الاسلام قریشی تاکید کرد: تفکر هم اینچنین است. یکساعت تفکر کردن از هفتادساعت عبادت بالاتر است و مبنای همه پیشرفت‌ها و فناوری ها همین مسئله است.

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند ما به جهش علمی نیاز داریم و کشور ما به جهش علمی کاملا نیازمند است، وجود چنین برنامه هایی در مسیر جهش فناوری بسیار مفید است که در اینجا از همه عوامل برگزاری این رویداد تقدیر و تشکر میکنم.

وی ادامه داد: مسئله استفاده از تجربه افرادی که در تولید موفقیت بزرگی کسب کرده اند از رویدادهای این نمايشگاه است که به عنوان یکی از بخش های جذاب و تأثیرگذار می‌توان به آن اشاره کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه؛

 

حمایت از ۴ طرح برتر در رویداد حمایت از توسعه فناوری توسط دانشگاه ارومیه

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه از حمایت از ۴ طرح برتر در رویداد حمایت از توسعه فناوری توسط دانشگاه ارومیه و حمایت مالی همه جانبه از این طرح ها خبر داد.

دکتر شفیعی در این آئین اظهارداشت: همه ما با مفهوم توسعه آشنایی داریم، توسعه مقوله ای فرهنگی است.

وی، افزود:  تعدد سخت افزارها و کارخانجات کیفیت زندگی را بالا نمی‌برد بلکه این انتقال تجربیات و آشنایی با دانش روز دنیاست که موجب افزایش کیفیت زندگی در جامعه امروزی می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه اذعان کرد: نقش دانشگاه‌ها در افزایش کیفیت زندگی و توسعه حائز اهمیت است.

دکتر شفیعی ابراز کرد: دانشگاه توسعه گرا و ارزش آفرین نسل چهار و پنج دانشگاه‌ها بوده وچنین جامعه ای که دانشگاهی با این ویژگی ها دارد توسعه پایدار خواهد داشت همچنین از نظر اقتصادی هم قوی و درونزا خواهد بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه تاکید کرد: دستور مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به شرکت های دانش بنیان موجب رشد این شرکت ها در استان شده به طوری که از ۳۶ شرکت به ۱۰۸ شرکت دانش بنیان رسیدیم.

دکتر شفیعی ادامه داد: در این زیست بوم بازیگران متفاوتی در حوزه سرمایه گذاری و دانشگاه ها و پارک علم و فناوری، شرکت های خدمات رسان و ... فعالیت دارند.

وی بیان کرد: در این راستا دانشگاه ارومیه فعالیت‌های بیشماری را آغاز کرده است و تلاش های ما منجر به اخذ مجوز پردیس فناوری مشترک با پارک علم و فناوری شد که مکان مناسبی برای تبادل اطلاعات در حوزه فناوری خواهد بود.

دکتر شفیعی اضافه کرد: این پردیس محیطی جذاب و پر از امکانات مناسب برای رشد شرکت های علم و فناور و خدمات کسب و کار خواهد بود.

وی با اشاره به قسمتهای نمایشگاه ادامه داد: قسمتهای مختلف شامل غرفه های جذاب نمایشگاه، کمک به تجاری سازی کسب خدمات، کارگاه های توانمندسازی در حوزه برندینگ و کسب و کار و روشهای تامین مالی و ... خواهد بود، همچنین رویداد انتقال تجربه و رویداد حمایت از توسعه فناوری که ۱۴ نفر به ارائه طرح های فناوری خود خواهند پرداخت و ۴ طرح برتر حمایت مالی دانشگاه ارومیه را از آن خود خواهد کرد.

 

 فناوری و نوآوری عامل مهم پیشرفت در کشور است

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: فناوری و نوآوری عامل مهم پیشرفت در کشور است.

دکتر نوری نیا در نیز در این آئین اظهارداشت: اهمیت فناوری بر کسی پوشیده نیست و عامل مهم پیشرفت در کشور است.

نوری نیا ابراز کرد: فناور پس از مراجعه به پارک علم و فناوری و طی مراحل اداری به او گفته می شود باید منتظر بمانید تا جایی پیدا شود و ما بتوانیم از شما حمایت کنیم و این کمبود فضا تنها مثال ساده ای از حمایت ضعیف از فناوران بوده است.

وی اذعان کرد: در سال‌های گذشته بیش از ۲۰۰ تا ۳۰۰ هکتار فضای فیزیکی ساخته شده اما دریغ از یک متر فضای فناور تا بتوانیم از این افراد حمایت کنیم.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی ادامه داد: برای قوانین پارک علم و فناوری دست و پاگیر بوده و باید چاره‌اندیشی شود تا بتوانیم با ارائه راهکار قانونی از فناوران حمایت کنیم.

 

برندینگ از ابزارهای مهم توسعه/ مسیر توسعه از جاده علم و فناوری می‌گذرد

دکتر حیدری نیز در این آئین اظهارداشت: سیستم برنامه ریزی کشور ما متمرکز است و برنامه های فرهنگی و اجتماعی ما تاسی از برنامه های نظام دارد.

وی، افزود: از هرکسی بپرسیم راهکار توسعه چیست می‌گویند علم و فناوری، الان توسعه فقط یک مسیر دارد و آن هم علم و فناوری است،  در آذربایجان‌غربی با توجه به زیرساخت‌های ضعیفی که در حوزه صنعت داریم هیچ راه چاره ای نداریم جز ادامه این مسیر که از راه علم عبور می کند.

حیدری بیان کرد: برندسازی از جمله ابزارهای مهم توسعه است که می‌تواند گردشگری را تقویت کند، شهر حیدرآباد هند در بازه ۱۰ ساله جمعیتش ۱۲ میلیون افزایش یافت چرا که در حوزه کسب و کارهای مربوط به فناوری اقدامات چشمگیری انجام داد، بنابراین با برندسازی می‌توانیم به اهداف عالیه توسعه دست یابیم.

وی اظهار کرد: با نام زیبای ارومتکس در این نمایشگاه می‌توانیم در حوزه برندینگ شهر قدم مثبتی برداریم، با برگزاری چنین رویدادهایی می‌توانیم محیط و شرایط رشد فناوری را به دیگران عرضه کنیم.

حیدری گفت: ستاد اقتصاد دانش بنیان در استان ما شکل گرفته و جلسات آن بصورت فصلی و منظم برگزار می‌شود، در خلال این رویداد هم ستاد اقتصاد دانش بنیان جلسه برگزار می کند، ۸۵ درصد شرکت های دانش بنیان ما نوپا هستند و امیداست به شرکت های فناور و نوآور تبدیل شوند و رشد قابل توجهی داشته باشند.

وی ادامه داد: ۱۰ درصد کل تبصره ۱۶ با بیش از ۲۱۱۶ میلیارد تومان به شرکت های دانش بنیان تخصیص یافت، ما عمدتا از ۸ شرایطی که در آئین نامه شرکت نوشته شده بود به ۳ شرط اکتفا کردیم و تسهیلات خوبی در قالب ۸ میلیارد وام به آنان اعطا می شود.

 دکتر حیدری با بیان اینکه ۶ میلیارد تومان از محل سهم شرکت های پارکی به شرکت های پارک علم و فناوری تعلق گرفت که هر ۳ ماه تخصیص پیدا خواهد کرد، گفت: در کارگروه تسهیل و رفع موانع استان، شرکت های دانش بنیان منتطر برگزاری جلسه نمی مانند و در اولین جلسه مشکلات آنان رسیدگی و حل و فصل می شود.

وی تاکید کرد: در حوزه کشاورزی ۶۰ میلیارد تومان اعتبار در این حوزه وجود دارد که شرکت های دانش بنیان می توانند در راستای جذب این اعتبار ملی تلاش کنند؛ سرمایه اولیه صندوق پژوهش به ۲۰۰ میلیارد دلار افزایش می یابد.

وی با اشاره اینکه سهم استان ما ۱۴۰۰ میلیارد تومان است که از محل تبصره ۲ در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار می گیرد، تاکید کرد: ما با همدیگر یک اکوسیستم را تشکیل می دهیم و باید دست به دست هم دهیم تا این اکوسیستم را ارتقا دهیم.

حیدری خاطرنشان کرد: دانشگاه اروميه با پردیس علم و فناوری تبدیل به پدیده تولید ثروت و اقتصاد شود.

با همدلی و تفکر واگرا در تولید به موفقیت بزرگ می رسیم

اسدزاده گفت: اگر تفکر واگرا و چگونه رسیدن به نتایج را در تولید خود نهادینه کنیم به موفقیت های بزرگ دست می یابیم.

عضو هیات مدیره شرکت نمایشگاه بین المللی ارومیه اظهار داشت: امروزه صنعتگران و تولیدگران دغدغه مهمی دارند، تاریخ تولید تاریخ انقضا، حاشیه سود و ... جایگاه این نمايشگاه خیلی فراتر از این مسائل است.

اسدزاده تاکید کرد: اگر بتوانیم اتحاد بزرگی در رابطه با تولید و مسائل مهم کشور داشته باشیم می‌توانیم گام‌های بزرگی نهیم.

وی ادامه داد: ما به دنبال تفکر همگرا هستیم و از تفکر واگرا بیگانه ایم. در این تفکر و علم کپی برداری میکنیم ، تفکرهای همگرا به دنبال چراها هستند و تفکرهای واگرا دنبال چگونه ها هستند.

اسدزاده با اشاره به اینکه در کلمه چگونه هزاران اندیشه نهفته است، گفت: با هنکل جلسه مهمی داشتیم، در انتهای جلسه سوال پرسيديم موفقیت شما چگونه است گفت ما در هنکل چرا نداریم بلکه چگونه داریم و اینگونه نه‌تنها خودشان بلکه ۱۸۰ نفر از پرسنل ما را هم رشد دادند.

وی ابراز کرد: اگر همدلی داشته باشیم می‌توانیم گام‌های مهم و بزرگی در تولید داشته باشیم و هدف اساسی این نمايشگاه همین مسئله است.

مصاحبه دکتر علیجانپور رئیس دانشگاه ارومیه در حاشیه این مراسم 

 

کلیپ مراسم افتتاحیه را در زیر ببنید

 

مصاحبه دکتر حسن سیرای کارآفرین، مشاور کسب و کار و داور برنامه میدون 

 

مصاحبه دکتر کیاداوود اسنفدیاری کارآفرین، مشاور کسب و کار و مجری برنامه های تلویزیونی

 

پربازدیدهای هفته اخیر

چند رسانه ای

با حضور بیش از 1000 دانشجو؛ مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه ارومیه برگزار شد

با حضور بیش از 1500 دانشجو؛ گفت و گوی بی واسطه دانشجویان با سخنگوی دولت سیزدهم در دانشگاه ارومیه برگزار شد

گزارش جامع سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان آذربایجان غربی

رقابت 69956 داوطلب کنکور سراسری 1401 در آذربایجان غربی (+فیلم)

دهمین گردهمایی سالانه روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه ارومیه (+فیلم)

گلهای بهاری زینت بخش دانشگاه ارومیه (گزارش تصویری)

دانشگاه اروميه در رسانه ها

تماس با ما

تماس با ما

آدرس : استان آذربايجان غربي - اروميه

کيلومتر 11 جاده سرو - دانشگاه اروميه

شماره تلفنخانه : 43-32752741-044

کدپستي : 5756151818

صندوق پستي : 165

پست الکترونيکي : publicrelation@urmia.ac.ir