You are here
نخستین جشنواره دانشجویی کشوری پژوهش و فناوری صبا (صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی) توسط انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی باهدف ارتقای فرهنگ پژوهش و نوآوری در میان دانشجویان و متخصصان این رشته ها و معرفی و تقدیر از برترین پژوهش ها و فناوریهای نوین در زمینه صنایع غذایی و ایمنی مواد غذایی در تهران برگزار شد.
پس از ارزیابی روزمه دانشجویانی که در دو رشته صنایع غذایی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی از متقاضیان دانشگاههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده بودند، در نهایت 7 دانشجو به عنوان نفرات برتر انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند.
که از بین این هفت نفر دو نفر از دانشجویان دانشگاه ارومیه بودند.
دانیال حسنی دانشجوی دانشگاه ارومیه، عنوان پژوهشگر شایسته تقدیر و نجمه سهرابی دیگر دانشجوی دانشگاه ارومیه نیز عنوان مقاله برتر را کسب نمودند.
دانشگاه ارومیه ضمن تبریک این موفقیت به این دو دانشجوی تلاش گر و اساتید گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی، از زحمات آنها تشکر و قدردانی مینماید.