You are here
دانشگاهیان دانشگاه ارومیه در محکومیت جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم غزه و جبهه مقاومت تجمع کردند.
این تجمع با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه ارومیه در جلوی مسجد این دانشگاه برگزار شد و حاضران با سردادن شعارهای مرگ بر اسرائیل خواستار توقف جنایات این رژیم کودک کش علیه مردم مظلوم غزه شدند.
معاون فرهنگی دانشگاه ارومیه در این تجمع با اشاره به اینکه تجمع دانشجویان دانشگاه ارومیه در جهت همراهی با مردم مظلوم غزه و همراهی با جبهه مقاومت برگزار شده است اظهار کرد: جنایات رژیم غاصب و کودک کش اسرائیل محکوم است و نباید کشورهای دنیا در برابر این جنایات سکوت کنند.
محمد حسن جوادی ادامه داد: رژیم جنایتکار صهیونیستی با این جنایتها میخواهند مردم غزه و مقاومت را بترسانند و آنها را از سرزمین خود دور کنند اما با ایستادگی جبهه مقاومت و بیداری تمامی ملتهای مسلمان و آزادی خواه، مرگ رژیم صهیونیستی نزدیک است.
گزارش صدا و سیما از این تجمع را در زیر مشاهده نمایید: