دومین جشنواره فرکانس در دانشگاه ارومیه برگزار شد

۲۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۳ کد : ۴۷۸۳ فرهنگی
تعداد بازدید:۲۰۹
دومین جشنواره فرکانس در دانشگاه ارومیه برگزار شد

دومین دوره جشنواره "فرکانس" از سری جشنواره های رادیو دانشجو، رسانه ی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه برگزارشد:

این جشنواره با هدف شناسایی استعدادهای گویندگی، نویسندگی و اجرا که دومین دوره خود را ۲۱ام آبان ماه از ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه در آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد و مدیریت برگزار کرد تا ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه ادامه داشت.

طی این جشنواره  ۱۴ نفر درزمینه‌گویندگی، ۵ نفر درزمینه‌اجرا، ۸ نفر درزمینه نویسندگی‌ با یگدیگر به رقابت‌ پرداختند 

دومین جشنواره فرکانس با حضور دکتر مجید بابایی،  گوینده  خبر صدا و سیمای مرکز استان آذربایجانغربی، محمدطحانی مدیرمسئول نشریه صوتی رادیو دانشجو، زینب فتحی زاده کارشناس فرهنگی و دانش آموخته زبان و ادبیات فارسی به عنوان داوران جشنواره برپا شد.

 طبق نظر داوران سه گوینده بعنوان گوینده‌برتر‌ و یک نفر مجری از میان‌ مجریان شرکت کننده بعنوان مجری برتر وسه متن بعنوان برترین نویسندگان انتخاب خواهد شد

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در راستای ارزیابی استعدادهای دانشجویان در زمینه های هنری و فرهنگی ضمن حمایت از این جشنواره با استفاده از ظرفیت و پتانسیل بالفعل دانشجویان هنرمند و فعال و به فعلیّت رساندن آن در قالب رسانه رادیو دانشجو امیدوار است چهره ها، صداها و اجراهای هنری جدیدی را در جریان برگزاری این نوع جشنواره ها کشف کند.

در زیر گزارش تصویری این رقابت دانشجویی را مشاهده نمایید. 

 

آخرین ویرایش ۲۵ آبان ۱۳۹۸