آیین معارفه دانشجویان نوورود 1399 و 1400 برگزار شد

۰۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۱ کد : ۷۰۰۳ فرهنگی
تعداد بازدید:۱
آیین معارفه دانشجویان نوورود 1399 و 1400 برگزار شد

با حضور دکتر احمد علیجانپور رییس دانشگاه ارومیه، حجت الاسلام و المسلمین کیومرزی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه، معاونین دانشگاه و روسای دانشکده ها آیین معارفه دانشجویان نوورود 1399 و 1400 ویژه دانشجویان دختر به همت معاونت فرهنگی دانشجویی در محل سالن شهید چمران برگزار شد.

دکتر علیجانپور در این آیین ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید الورود دانشگاه ارومیه و بیان ظرفیت های و موفقیت های دانشگاه در سال گذشته،‌ گفت:‌ الحمدالله بعد از دو سال شرایط کرونایی و با واکسیناسیون عمومی که به همت دولت انقلابی و همکاری مردم عزیز صورت گرفت،‌ توانستیم بار دیگر در کنار هم جمع شده و آموزش های حضوری را در دانشگاه از سر بگیریم.

دکتر علیجانپور بیان کرد: دانشجویان عزیز برای حضور در کلاسها و کارگاه های آموزشی اهتمام ویژه داشته باشید. با نهاد رهبری و تشکلهای سیاسی، فرهنگی، علمی و اجتماعی و انجمن های علمی همکاری داشته باشید. در بیان مطالبات خود در همه عرصه همواره بر پایه منطق و استدلال پیش بروید. احترام به اساتید را همواره سرلوحه کارهای خود قرار دهید.

حجت الاسلام و المسلمین کیومرزی نیز در این مراسم ضمن بیان روایاتی از ائمه اطهار(ع) بر اهمیت آموزش و تعلیم و تربیت تاکید نمود.

آموزش سواد فضای مجازی توسط افسران پلیس فتا، اجرای سرود و آیین پرچم سپاری دانشجویان فارغ التحصیل به دانشجویان جدید الورود از دیگر برنامه های این مراسم بود.

آخرین ویرایش ۰۸ خرداد ۱۴۰۱