You are here
ایشان با اتکاء به دانش و تخصص و استفاده حداکثری از امکانات موجود توانستند این دستگاه را نصب نموده و گامی در مسیر صرفه جویی در مصرف انرژی بردارند.
گفتنی است: دستگاه مذکور با همراهی مسئولین محترم دانشگاه در کلیه ی موتور خانه های پردیس نازلو به مرحله عملیاتی رسیده است.
موارد کاربرد: کلیه موتورخانه ها و قسمت هایی که نیاز به انجام کارهای مرحله ای در زمان های مخصوص نظیر روشن و خاموش نمودن مشعل ها و الکتروپمپ ها و روشنایی ها در ساعات خاص دارند.
ویژگی های این دستگاه:
- کنترل دقیق، راهبری آسان و وسیع تر شدن گزینه های کنترلی و مونیتورینگ کل سامانه ی تأسیسات.
- کاهش قابل توجه مصرف سوخت با توجه به تأثیر هوای خارج ساختمان بر دمای تنظیمی خروجی آب گرم دیگ.
- کاهش استهلاک ادوات تأسیسات و افزایش ضریب ایمنی تأسیسات.
- کاهش آلاینده های محیط.
- استقلال کامل عملکرد سامانه از میزان ساخت زیر بنای ساختمان.
- قابلیت برنامه ریزی روزانه، هفتگی و یا سالانه ی سامانه، که با استفاده از آن می توان کاهش قابل توجهی در مصرف انرژی ساختمان های غیر مسکونی داشت.
- هزینه ی اولیه ی کم.
- کنترل حداقل و حداکثر دمای دیگ آب گرم.
- کنترل حداقل و حداکثر دمای آب گرم بهداشتی.
- جلوگیری از یخ زدگی در ساعات خاموش بودنِ پمپ سیرکولاسیون.
- تغییر فصل اتوماتیک.
- کنترل کلیه ی مدارهای اولیه ی رادیاتور، گرمایش از کف و مبدل های حرارتی.
امروزه با توجه به محدود بودن منابع انرژی و مشکلات زیست محیطی ناشی از مصرف سوخت های فسیلی که مهم ترین منبع تأمین انرژی مورد نیاز ساختمان ها می باشند، کنترل دقیق سامانه های تأسیساتی ساختمان الزامی است. برای این کار، روش های مختلفی پیشنهاد می شود که یکی از مقرون به صرفه ترین و دقیق ترین این روش ها استفاده از سامانه ی کنترل هوشمند موتورخانه در ادوات تأسیساتی می باشد.
استفاده از سامانه ی کنترل هوشمند موتورخانه، قابلیت صرفه جویی از 15 درصد تا 50 درصد (برحسب نوع کاربری ساختمان، مقصد مصرف آب گرم چرخشی و نوع طراحی تأسیسات) ر ا دارا می باشد.
دانشگاه ارومیه به این همکار محترم خدا قوت عرض نموده و برای وی آرزوی موفقیت دو چندان می نماید.