You are here
با توجه به بررسیهای انجام شده در واحد علم سنجی دانشگاه مقاله چاپ شده توسط دکتر صابر امیری استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و همکاران (دکتر محمد علیزاده خالدآباد استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و نرمین نظامدوست ثانی دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه) تحت عنوان:
Alginate and derivatives hydrogels in encapsulation of probiotic bacteria: An updated review
در مجله Food Bioscience با ضریب تاثیر 5/2 و چارکISI Q1 جزو مقالات Hot Paper و همچنین Highly Cited Paper در WOS قرار گرفته است.
همچنین مقاله چاپ شده توسط دکتر صابر امیری و همکاران (دکتر محمود رضازادباری، استاد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و زهرا مطلبی مغانجوقی دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه) تحت عنوان:
Natural protective agents and their applications as bio-preservatives in the food industry: An overview of current and future applications
در مجله Italian Journal of Food Science با ضریب تاثیر 2/6 و چارک ISI Q3 جزو مقالات Highly Cited Paper در WOS قرار گرفته است.
شایان ذکر است مقاله مستخرج از رساله دکتری سهراب شریفی دانش آموحته دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه با همکاری دکتر صابر امیری و استادان گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه (دکتر محمود رضازادباری، دکتر محمد علیزاده خالدآباد و دکتر هادی الماسی) تحت عنوان:
Use of whey protein isolate and gum Arabic for the co-encapsulation of probiotic Lactobacillus plantarum and phytosterols by complex coacervation: Enhanced viability of probiotic in Iranian white cheese
در مجله Food Hydrocolloids با ضریب تاثیر 7/10 و چارک ISI Q1 جزو مقالات Highly Cited Paper در WOS قرار گرفته است.
گفتنی است: پایگاه Web Of Science (WOS) یک فهرست ارجاعات آکادمیک آنلاین است که توسط تامسون رویترز تهیه شده است که در آن امکان جستجو و استخراج اطلاعات در طول دوره های زمانی مختلف بر اساس شاخص های گوناگون علم سنجی وجود دارد در این پایگاه هر مقاله مورد استناد قرار گرفته، ما را به سایر ادبیات ( کتاب، ژورنال علمی و ...) که در حال حاضر و یا در گذشته به این مقاله استناد کرده اند راهنمایی می کند.